Letnie bułeczki z cukinii
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, Summer Squash Puffs może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 111 kalorii . Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, mieszanki na muffiny kukurydziane, cebuli i soli. Ten przepis polubiło 333 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Spinach Cheese Puffs , Cream Puffs with Espresso Cream Fil i Ginger Puffs .
Instrukcje
Rozgrzej olej w głębokiej, ciężkiej patelni lub frytkownicy do temperatury 365 stopni Fahrenheita (185 stopni Celsjusza).
Umieść dynię w garnku z wystarczającą ilością wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 10 minut lub do miękkości.
W misce wymieszaj 2 szklanki dyni*, cebulę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, mieszankę na muffinki kukurydziane, proszek do pieczenia i sól. Dokładnie wymieszaj mieszankę dyni z mieszanką mąki.
Nakładaj mieszankę dyni i mąki za pomocą łyżki stołowej do gorącego oleju i smaż, aż będzie równomiernie brązowa i chrupiąca.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.