Letnia zupa melonowa z krabem
Letnia zupa melonowa z krabem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka szalotki, Jumbo lump crabmeat, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Schłodzona letnia zupa melonowa, Letnia Zupa Kukurydziana Z Krabem, oraz Letnia Sałatka Z Melona.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać szalotkę i szczypiorek na 2 łyżki soku z cytryny.
Ubijamy oliwę z oliwek i składamy kraba. Doprawić solą i białym pieprzem.
W małym rondlu zagotować wodę z cukrem.
Przełożyć do blendera i ostudzić.
Dodać melon i pozostały sok z cytryny, lekko doprawić solą i puree.
Kopiec kraba w środku 4 płytkich misek.
Wlać zupę wokół kraba i podawać od razu.