Letnia Zapiekanka Warzywna

Letnia Zapiekanka Warzywna
Letnia zapiekanka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, sól, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Letnia Zapiekanka Krabowo-warzywna, Letnia Zapiekanka Z Warzywami I Kurczakiem, oraz Zapiekanka ziemniaczano-warzywna letnia.

Instrukcje

1
Połącz brązowy cukier, sól i pieprz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
SólSól
2
Umieść ryż na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Warstwa bakłażan, cebula, squash, cukinia, zielony pieprz, i pomidor w naczyniu do pieczenia; posypać brązową mieszaninę cukru na każdej warstwie. Kropka z masłem. Przykryć szczelnie i piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny lub aż ryż i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WarzywaWarzywa
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
PomidorPomidor
CebulaCebula
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn