Letnia Zapiekanka Warzywna
Letnia zapiekanka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, sól, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Letnia Zapiekanka Krabowo-warzywna, Letnia Zapiekanka Z Warzywami I Kurczakiem, oraz Zapiekanka ziemniaczano-warzywna letnia.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, sól i pieprz. Odstawić.
Umieść ryż na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 x 2 cale.
Warstwa bakłażan, cebula, squash, cukinia, zielony pieprz, i pomidor w naczyniu do pieczenia; posypać brązową mieszaninę cukru na każdej warstwie. Kropka z masłem. Przykryć szczelnie i piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny lub aż ryż i warzywa będą miękkie.