Letnia Tarta Owocowa
Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz dżem morelowy, lodowatą wodę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zdrowsza Letnia Tarta Ze Świeżymi Owocami, Letnia tarta z owoców pestkowych z twarogiem cytrynowym, oraz Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki cukru w średniej misce.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Zmiksować 1/2 szklanki orzechów w blenderze do drobno zmielonego.
Dodać do mieszaniny mąki wraz z wodą; mieszać, aż mieszanina tworzy kulkę. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni do tarty.
Piec 12 do 15 min. albo aż do złotego brązu. Super.
Ubić serek śmietankowy, pozostały cukier i jajko mikserem do wymieszania; wlać do skorupy. Wierzch z owoców i pozostałych orzechów.
Piec 25 do 30 min. lub aż krawędź skorupy będzie złotobrązowa. Dżem mikrofalowy w mikrofalówce Miski na wysokiej 15 sek. lub do stopienia; wymieszać.
Wyszczotkuj tartę. Super.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Usuń stronę patelni przed podaniem tarty.