Letnia sałatka Stekowa z sosem imbirowo-limonkowym
Letnia sałatka Stekowa z sosem imbirowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.95 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka rozdartych liści sałaty bibb, 4 ananas, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing, Sałatka ogórkowa z sosem cytrynowym / Sałatka letnia s, oraz grillowany stek Sałatka letnia cilantro lime vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
1
Wymieszaj sos ostrygowy, Sherry, sos sojowy Tamari, mielony czosnek i brązowy cukier w średniej misce. Wymieszać ze stekiem. Stek marynować co najmniej 30 minut i do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tamari
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Sos Ostrygowy
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Połączyć rukolę, mizuna, sałata, bazylia, ogórek i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Mizuna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj połowę dressing i wrzucić do herbu. Ułóż mieszankę zieleni na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj cebulę i szalotki i smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodać wołowinę z marynatą. Smażyć, aż wołowina jest brązowy Na zewnątrz, ale nadal różowy wewnątrz, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Dodaj plasterki ananasa i mieszaj, aż ananas zostanie podgrzany, o około 1 minutę dłużej. Mieszanka stek łyżka z dowolnymi sokami patelni na szczycie ubranej mieszanki zieleni na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie Ananasowe
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Zieloni
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.