Letnia Sałatka Makaronowa II
Summer Pasta Salad II to danie główne na 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka, 36 g tłuszczu i łącznie 592 kalorie. Za 2,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Czwarty Lipca. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pietruszkę, sos sałatkowy, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Letnia sałatka z makaronem i Dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą, Letnia sałatka z makaronem i Dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą oraz Letni makaron Sałatka i o tym, dlaczego nie należy płukać makaronu zimną wodą.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Dodaj makaron rotini i gotuj przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będzie al dente; odcedzić i przepłukać pod zimną wodą.
W misce wymieszaj ugotowany makaron, czerwoną paprykę, cukinię, cebulę, oliwki, serca karczochów, brokuły, salami, pepperoni i ser mozzarella. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza.
Wlać jedną szklankę dressingu i dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Gdy wszystko będzie gotowe do spożycia, wymieszaj z pozostałą szklanką sosu, parmezanem, natką pietruszki, solą, pieprzem i czosnkiem.
Udekoruj cząstkami pomidorów