Letnia Pizza Squash z pieczonym czosnkiem i Crème Fraîche

Przepis Summer Squash Pizza z pieczonym czosnkiem i Crème Fraîche jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z pieczonej dyni z Creme Fraiche, Zupa Z Pieczonej Dyni Z Limonkowym Crème Fraîche, oraz bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche.
Instrukcje
Wyjąć ciasto z lodówki 2 godziny przed pieczeniem.
Pozostawić w temperaturze pokojowej na lekko posypanej mąką powierzchni, posypanej mąką i pokrytej folią.
Rozgrzać piekarnik lub, najlepiej, toster do 177°. czosnek doprawić koszerną solą i pieprzem i lekko posmarować oliwą z oliwek. Owinąć w folię aluminiową i piec do bardzo miękkiej, o 45 protokół. Wycisnąć przez ricer lub nacisnąć każdy ząbek z boku dużego noża, aby usunąć miąższ ze skórek.
Rozgrzej piekarnik do maksimum kamieniem do pizzy 1 godzinę przed pieczeniem, używając ciepła konwekcyjnego, jeśli to możliwe.
Połącz prażony czosnek, crème fraîche, 1/4 szklanki Parmigiano-Reggiano, drobno starty, Asiago, drobno starty, sok z cytryny i tymianek. Pokroić squasha tak cienko, jak to możliwe.
Do każdego ciasta, pracując na lekko posypanej mąką powierzchni, ostrożnie rozciągnij okrągły placek ciasta tak cienko, jak to możliwe.
Przełożyć do lekko posmarowanej mąką skórki i polać połową mieszanki czosnkowej. Ułóż plastry kabaczka atrakcyjnie, lekko nakładając je na siebie.
Piec na kamieniu do pizzy, aż skorupa jest głęboko karmelizowane i squash dopiero zaczyna się brązowy, około 5 minut w 288°. Top z drobno startego Parmigiano-Reggiano i skórki cytrynowej, skropić oliwą z oliwek, i posypać grubą solą morską. Pokroić i podać.