Letnia Papryka Faszerowana
Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, kapusta, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Faszerowane Papryki Z Kozim Serem: Spektakularna Letnia Przystawka Do Następnego Grilla, Grillowana Letnia Świeża Papryka, oraz Marynowana Jicama, imbir i letnia papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij wierzchołki papryki i rezerwy. Paprykę gotować we wrzącej wodzie, aż będzie krucho-miękka, około 2-3 minut.
Wyjąć z wody i spłukać zimną wodą; odstawić.
Usuń łodygi z wierzchołków pieprzu i posiekać tyle wierzchołków, aby zmierzyć 1/3 szklanki. (Zachowaj Pozostałe papryki do innego użycia.)
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu; w razie potrzeby odcedzić.
Dodaj cebulę, kapusta, marchew, cukinia i zarezerwowane posiekane papryki; saute do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Wymieszać pomidory, ryż, brązowy cukier, bazylia i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Stuff gorącej mieszanki mięsa do papryki; ciepłe w kuchence mikrofalowej, jeśli to konieczne.