Letnia obfitość Ratatouille

Letnia obfitość Ratatouille
Summer Bounty Ratatouille może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na bezmleczne, wegetariańskie i wegańskie danie laktoovo ma 201 kalorii , 7 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 13 osób i kosztuje 1,17 USD za porcję. Mieszanka bazylii, ząbków czosnku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie śródziemnomorskie. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 73% . Podobne przepisy to Baked Ratatouille , Creamy Ratatouille Over Penne i Grilled Ratatouille .

Instrukcje

1
Bakłażana umieścić w durszlaku na talerzu, posypać solą koszerną i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Odstawić na 30 minut. Wypłukać i dobrze odsączyć.
3
W garnku żeliwnym podsmaż cebulę i paprykę na oliwie, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj czosnek; gotuj jeszcze 1 minutę. Dodaj cukinię, pomidory, wodę, koncentrat pomidorowy, zioła prowansalskie, sól i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 40–45 minut lub do momentu, aż cukinia będzie miękka. Dodaj bazylię, rozmaryn i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Podawać z kostkami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia35
Magazyn