Letnia miska na warzywa

Letnia miska na warzywa
Summer vegetable bowl to danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką marchew, rzep, sherry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Letnia miska sałatkowa, Summer Veggie Rice Bowl, oraz Letnie tartlety z owocami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem marchewkę i rzep, następnie marynować z sherry i sosem sojowym przez około 10 minut w żaroodpornej płytkiej misce, która zmieści się wewnątrz kosza na parowiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Doprowadzić patelnię do wrzenia, dopasować kosz na parowiec, umieścić miskę w środku, przykryć i parować przez 4-5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodajemy cukinię, szparagi i grzyby, mieszając do wymieszania, doprawiamy masłem, posypujemy dymką, przykrywamy i kontynuujemy gotowanie na parze przez kolejne 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj tofu, jeśli używasz, i kontynuować gotowanie na parze przez 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Wyjąć miskę i jeszcze raz wszystko wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn