Letnia Kanapka

Letnia Kanapka
Letnia kanapka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz sałatę maślaną, chleb ciabatta, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 56 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 39%. Spróbuj Summer Sub Sandwich, Letnia Kanapka Wegetariańska, oraz Niekończąca się letnia kanapka Amy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Pokrój chleb ciabatta na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
3
Rozłóż pesto na ściętej stronie każdej połowy. Górna dolna połowa z plastrami sera fontina, a następnie umieścić plastry pomidora na wierzchu sera. Broil aż ser topi się, i usunąć z brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
4
Sałatę umieścić na pomidorach, a następnie umieścić górną połowę chleba na wszystko. Pokroić na 8 lub 10 małych kanapek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn