Letni Budyń Jagodowy

Letni Budyń Jagodowy
Letni budyń jagodowy to wegańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bochenek chleba kanapkowego, sok z cytryny, maliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letni Budyń Jagodowy, Letni Budyń Jagodowy, oraz Budyń Letni Jagodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć skórki z chleba. Linia 1.4 litra (1.5 quart) miska z kawałkiem folii, która jest znacznie większa niż średnica miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Jagody wymieszać z cukrem, sokiem z cytryny i szczyptą skórki z cytryny. Wrzucić do płaszcza równomiernie i niech jagody siedzieć podczas pracy na chleb. Można przyspieszyć macerację poprzez próżniowe uszczelnienie jagód w worku. Wyłożyć miskę z chlebem, odcinając kawałki, aby nie było nakładania się ani luk. Jeśli chleb nie jest bardzo czerstwy, pozostaw go w wietrznym miejscu na godzinę, aby nieco wyschł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
JagodyJagody
ChlebChleb
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać jagody i sok do formy wyłożonej chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
ChlebChleb
SokSok
4
Wytnij trochę więcej chleba, aby zrobić pokrywkę dla jagód, upewniając się, że nie ma luk ani pokrywek.Przeciągnij folię na chleb, naciskając trochę na jagody, aby spłaszczyć powierzchnię, a następnie umieść ciężar na górze miski, która jest nieco mniejsza niż średnica miski. Prosty garnek z puszkami w nim działa dobrze. Przechowywać w lodówce na noc z wagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
ChlebChleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
5
Podawać z bitą śmietaną lub kremem z nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KremKrem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn