Letni Bibimbap warzywny z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą
Przepis letni Bibimbap warzywny z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą może zaspokoić Twoje Koreańskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 406 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 133 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS gochujang, fasolę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Letnie warzywne Quinoa Burrito miski z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą, Śniadanie Taco Hobo pakuje z czarną fasolą, cukinią i kukurydzą, oraz Bibimbap Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem, aż ryż będzie miękki i cała woda została wchłonięta.Złóż miski bibimbap i ciesz się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.