Letni Bibimbap warzywny z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą

Letni Bibimbap warzywny z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą
Przepis letni Bibimbap warzywny z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą może zaspokoić Twoje Koreańskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 406 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 133 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS gochujang, fasolę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Letnie warzywne Quinoa Burrito miski z kukurydzą, cukinią i czarną fasolą, Śniadanie Taco Hobo pakuje z czarną fasolą, cukinią i kukurydzą, oraz Bibimbap Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem, aż ryż będzie miękki i cała woda została wchłonięta.Złóż miski bibimbap i ciesz się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn