Lepsze niż kremowa kukurydza babci
Lepsze niż kremowa kukurydza babci wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, kurkumę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Babcie 's Cracklin' Cornbread, Przyspieszona wersja sosu z indyka babci Weymo, oraz Kremowe Muffinki Kukurydziane.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu pocić cebulę na maśle i soli, aż będzie przezroczysta.
W dużej misce do mieszania umieść papierową miskę na środku miski. Opierając kolbę na misce w pozycji pionowej usuń tylko wierzchołki jądra za pomocą noża, używając długich gładkich pociągnięć w dół i obracając kolbę podczas jazdy. Po zdjęciu kolby użyj tępej tylnej części noża, aby zeskrobać pozostałą miąższ i mleko z kolby.
Dodać mieszankę kukurydzy i miąższu do rondla i gotować na średniej wysokości, aż sok z kukurydzy dokręcił.
Kukurydzę posypać cukrem i kurkumą. Mieszać stale przez około 2 minuty.
Posyp mąkę kukurydzianą na kukurydzę, używając trzepaczki, aby dobrze połączyć.
Dodać śmietanę i gotować, aż kukurydza zmięknie, o 2 do 3 protokół.
Usuń rozmaryn. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.