Lepkie owijki z kiełbasą
Lepkie okłady z kiełbasy wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. To danie główne ma 609 kalorii, 27g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z BBC Good Food wymaga francuskiej musztardy, keczupu pomidorowego, sałaty baby gem i słodkiej kukurydzy. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lepkie bagietki z kiełbasą, Lepki ryż z chińską kiełbasą, oraz Sticky sausage & rosemary szaszłyki.
Instrukcje
Połączyć musztardę, ketchup i cukier. Rozgrzej grilla. Wrzucić kiełbaski na i skwierczeć przez około 15 minut, lub aż będą chrupiące, ale nie do końca gotowane przez.
Posmaruj lepki sos na całej kiełbasie i gotuj je przez kolejne 5 minut, regularnie fastrygując.
Podgrzej tortille na grillu przez 30 sekund z każdej strony.
Zwiń lepkie kiełbaski w okłady, wraz z liśćmi baby gem. Zakończ z odrobiną kukurydzianego przysmaku.