Lepkie Miodowo-Sojowe Skrzydełka Z Kurczaka
Lepkie miodowo-sojowe skrzydełka z kurczaka to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, imbir, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. 133 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lepki Miód Czosnek Skrzydełka Kurczaka, Lepki Miód Czosnek Skrzydełka Kurczaka, oraz Sticky Sriracha-miodowe skrzydełka z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Skrzydełka kurczaka opłukać i osuszyć.
Wyjmij końcówkę i wyrzuć; oddziel każde skrzydło przy złączu na 2 sztuki.
Umieść skrzydełka w płytkim naczyniu i zalej sosem sojowym, imbirem, kolendrą, czosnkiem i sokiem z cytryny. Wrzucić dobrze do herbu; marynować, w lodówce, przez 2 godziny.
Wyjąć skrzydełka z marynaty i osuszyć; doprawić solą i pieprzem. Na dużej patelni saute na średnim ogniu roztopić masło w oliwie z oliwek. Gdy masło przestaje się spieniać, dodać miód i skrzydełka kurczaka i smażyć, aż rumiane z każdej strony, o 5 protokół. Kontynuuj gotowanie skrzydełka, obracając je często, aby pokryć je, gdy szkliwo zmniejsza się. Gotować, aż skrzydełka są lepkie i gotowane przez.
Udekoruj sezamem i podawaj.