Lepkie batoniki sezamowe z surową mżawką czekoladową
Lepkie batoniki sezamowe z surową mżawką czekoladową to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 187 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, orzechy, mak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelowe batony pekan w / Chocolate Drizzle, Pecan Shortbread batony z czekoladą mżawka, oraz Strawberry Streusel batony z białą czekoladą mżawka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia folią lub papierem do pergaminu i posmarować patelnię olejem kokosowym lub olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Olej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
2
Umieść orzechy, nasiona sezamu i nasiona chia w maszynce i proces, aż drobno posiekane.
Dodaj nektar z agawy, masło orzechowe lub z nasion, olej, wanilię i sól. Proces, za pomocą impulsów włączania/wyłączania, aż mieszanina zostanie zmieszana i zacznie się sklejać i zbrylać po bokach miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli
Masło Z Nasion
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieść duży kawałek papieru pergaminowego, papieru woskowego lub plastikowej folii (lekko nasmarowanej olejem kokosowym lub roślinnym) na mieszance prętów i użyj jej do równomiernego rozłożenia i spłaszczenia mieszaniny na patelni; pozostaw papier lub plastikową folię na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Posypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wymieszać olej, nektar z agawy i kakao w proszku w małej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli
Papier Ryżowy
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjąć mieszankę z zamrażarki, odkryć, i dekoracyjnie mżawka lub rozprowadzić mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub umieścić w zamrażarce na 1 godzinę, aż mieszanina jest jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Używając wkładki, podnieś mieszaninę z patelni i przenieś na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pokroić na 20 sztabek. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce.
5
Końcówki barowe - olej kokosowy pomaga trzymać te batony razem; olej roślinny nie zadziała na jego miejsce. Możesz zamiast tego dodać dodatkowe 2 łyżki naturalnego, niesłodzonego surowego masła orzechowego lub nasiennego lub, jeśli masz do niego dostęp, surowego masła. - Jeśli nie przestrzegasz surowej diety, możesz skropić batony batonem czekoladowym, szczelnie owijając batony pojedynczo folią. Lodówka: 1 tydzień zamrażarka: 3 miesiące w szczelnym pojemniku; rozmrażanie 1 godzina bar wariacje surowy miód bułka bary używać surowe orzechy nerkowca jako orzechy i surowy miód jako słodzik. Wymień proszek kakaowy na taką samą ilość surowego, całkowicie naturalnego, słodzonego wegańskiego białka waniliowego. Surowe STICKY Almond Fudge BARS Użyj 3 szklanki surowych migdałów do orzechów i pomiń nasiona sezamu. Zmniejsz nasiona chia do 1/4 szklanki i dodaj 1/3 szklanki surowego, niesłodzonego kakao w proszku wraz z nektarem z agawy. Użyj surowego masła migdałowego do masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Proszek Białkowy
Masło Migdałowe
Słodzik
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
0,5 łyżeczki Soli
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Olej Kokosowy
Surowe Orzechy Nerkowca
Masło Orzechowe
Nasiona Chia
Miód Surowy
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych