Lepkie bagietki z kiełbasą
Przepis lepki kiełbasa bagietki mogą być wykonane w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1066 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbaski wieprzowe, musztardę pełnoziarnistą, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lepkie owijki z kiełbasą, Sticky sausage & rosemary szaszłyki, oraz Lepki ryż z chińską kiełbasą.
Instrukcje
Kiełbaski wrzucić na olej do puszki do pieczenia i piec w temperaturze 200C/ 180C / gas 6 przez 20 min, aż się zarumienią.
Wymieszać sos sojowy, miód i musztardę razem.
Odcedzić tłuszcz z kiełbasek i zalać większość mieszanki sojowej, dokładnie pokryć. Wróć do piekarnika na 10 minut, aż będzie lepki.
Podawać w bagietkach z liśćmi sałatki i pozostałą mieszanką sojową.