Lepki (Z Mniejszą Ilością) Placek Maślany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać lepki (z mniej) ciasto maślane spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 213 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mix ciasto, maślanka, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Lepkim Masłem, Ciasto Z Lepkim Masłem, oraz St. Louis Gooey Butter Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-na-9-calowe naczynie do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Wymieszaj ciasto, maślankę, olej i jajko w dużej misce i za pomocą elektrycznego miksera ręcznego zmiksuj na gładką masę.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Do nadzienia: ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w cukrze, jogurcie, maśle i wanilii.
Rozłóż na mieszaninie ciasta.
Piec 40 do 45 minut. Chcesz, aby środek był trochę lepki, więc nie nad piec.