Leniwe Pierogi

Leniwe Pierogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj leniwych pierogów. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.58 za porcję. Ta przystawka ma 510 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, skondensowany krem z zupy grzybowej, kiszoną kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Leniwe Pierogi, Leniwe Pierogi mamy, oraz Pierogi.

Instrukcje

1
Umieść kiszoną kapustę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do momentu, aż większość wody się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj rotini i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RotiniRotini
4
Na średniej patelni na średnim ogniu, podsmażyć grzyby w 2 łyżkach masła przez około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pozostałe masło, ugotowany makaron i śmietanę z zupy grzybowej wymieszać z mieszaniną kiszonej kapusty. Gotować i mieszać 15 minut, lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn