Lenin i limonka Gin i tonik Sorbetto

Lenin i limonka Gin i tonik Sorbetto
Lenin i limonka Gin i tonik Sorbetto może być tylko napój szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tonizującą wodę, wodę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tonik Energetyczny Cytrynowo-Limonkowy, Grejpfrut-trawa cytrynowa-Limonka napar z Ginem i koktajlem Gin & Tonic, oraz Sorbetto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do rondla wlać wodę i dodać cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić na małym ogniu i doprowadzić do wrzenia, ubijając często, aż cukier się rozpuści. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, kontynuując ubijanie, aż płyn zamieni się w syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać syrop do żaroodpornej miski i odstawić na około 30 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ostygnie do temperatury pokojowej. Aby uzyskać szybsze chłodzenie, napełnij zlew do połowy zimną wodą i lodem i umieść w nim miskę z mieszaniną na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać tonik wody do miski, dodać syrop cukrowy, następnie przykryć i przechowywać w lodówce, najlepiej na noc, aż dokładnie schłodzone (co najmniej 4°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Woda TonizującaWoda Tonizująca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Do schłodzonej mieszanki dodaj gin, sok z limonki i sok z cytryny, a następnie wlej do maszyny do lodów i ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
LodyLody
GinGin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
Po zakończeniu ubijania użyj łyżki lub szpatułki, aby zeskrobać sorbetto do pojemnika odpornego na zamrażanie z pokrywką. Zamrażać, aż osiągnie prawidłową konsystencję nabierania (co najmniej 2-3 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Każdą porcję udekorować plasterkami limonki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
8
Wewnętrzna Miarka
9
"Nie można pokonać narodu, który lubi lody w minus 40 stopniach."- Winston Churchill, w podróży do Rosji
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
10
Ten słodko-gorzki sorbetto ma miękkie nuty botaniczne i jest wtryskiwany wystarczającą ilością alkoholu na kopnięcie w bolszewików.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
11
Przedruk za zgodą The Icecreamists autorstwa Matta O ' Connora, Mitchella Beazleya © 2013, zdjęcia autorstwa Andersa Schonnemanna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn