Lemoniada z tajskiego ogórka może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,01 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 276 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów azjatyckiego jedzenia. Mieszanka wody, lodu, soku z ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 14% to danie jest raczej złe. Spróbuj Agregat ogórkowo-lemoniadowy, Lemoniada Ze Świeżego Ogórka, oraz Cucumber Lemonade Cocktail podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Syrop cukrowy: w rondlu na średnim ogniu połączyć cukier, wodę, kolendrę, miętę, bazylię i zmiażdżoną trawę cytrynową. Powoli gotować na wolnym ogniu i gotować, aż cukier się rozpuści. Zdejmij ciepło i pozwól ziołom stromym, aż ciecz ostygnie. Przecedzić do szklanki lub miski i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Eliksir G
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Tajski działa naprawdę dobrze z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Rezerwat de Morgenzon Chenin Blanc z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty prażonej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z nutami kwiatowymi wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans pozostają na finiszu.