Lemon Verbena Wegańskie babeczki z lukrem pomarańczowo-migdałowym "Buttercream"
Lemon Verbena Wegańskie babeczki z lukrem pomarańczowo-migdałowym" Buttercream " może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś dość mocno i liście werbeny cytrynowej, ocet jabłkowy, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hipster Cupcakes-Wegańskie babeczki PBR z lukrem wegańskim, Wegańskie babeczki brzoskwiniowe z lukrem miodowym, oraz Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Linia zwykła 12-kubkowa puszka na muffinki z babeczką papers.In mała miseczka, ubić razem soję i ocet, aby zwinąć w maślankę wegańską. Odstawić.W międzyczasie, w robocie kuchennym, pulsuj razem cukier i liście werbeny cytrynowej, aż drobne drobinki zieleni zostaną rozprowadzone przez cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sznurek Do Butów Lukrecja
Soymilk
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Skórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Gotowanie Polenty
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Przenieść mieszaninę do średniej wielkości miski i dodać mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.Zrób studnię w środku i wlej mieszaninę mleka sojowego wraz z olejem i ekstraktem.Wymieszaj mokre i suche składniki drewnianą łyżką, aż praktycznie nie wykryją grudek.Używając miarki, napełnij kubki muffin tylko 2/3 pełne. To wszystko, co będziesz miał, ponieważ wypełnienie ich pełniejszym może spowodować zatonięcie.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec babeczki na środku stojaka piekarnika przez 20-22 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku jednego wychodzi czysty.Ostudzić, a potem zamrozić maślanką pomarańczowo-migdałową Frosting.In miska miksera elektrycznego, śmietana razem skracanie i masło wegańskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
( 23)
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodaj cukier puder i połącz na małej prędkości, aby nie skończyć pokryte białym proszkiem.Stopniowo zwiększaj prędkość, a gdy mieszanina zacznie wyglądać na włączoną - będzie gęsta, prawie jak ciasto zamiast lukru-dodaj zamrożony koncentrat soku pomarańczowego i ekstrakty.Ubić do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. W razie potrzeby dodaj więcej koncentratu soku pomarańczowego lub cukru pudru, aby uzyskać idealną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
5
Przełóż lukier do worka z ciastem, jeśli jest używany, i polewaj lukier na schłodzonych babeczkach, dzieląc je równomiernie. Jeśli to konieczne, umieść torbę w lodówce na chwilę, aby usztywnić lukier przed lukrem. Alternatywnie, zawirować lukier na babeczki za pomocą noża lub przesuniętej szpatułki.
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Podawać babeczki na pojedynczych talerzach lub talerzu przyozdobionym gałązkami werbeny cytrynowej.Resztki leku należy przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.