Lemon Syllabub
Lemon Syllabub to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 212 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, skórka z cytryny, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 154 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Lemon syllabub, Kardamon Cytrynowy Syllabub, oraz Lemon Honey & Pear Syllabub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę i cukier ubijamy w schłodzonej misce, aż śmietana zacznie gęstnieć. Stopniowo ubijaj w białym winie, soku z cytryny i skórce z cytryny. Kontynuuj ubijanie, aż będzie lekkie i puszyste, ale nie ziarniste. Przykryć mieszaninę i schłodzić do czasu podania.
Podawać w schłodzonych szklankach parfait, przyozdobionych odrobiną gałki muszkatołowej, gałką mięty i plasterkiem cytryny. Syllabub należy jeść małą łyżeczką i delektować się nim.