Lemon-Sage Spaghetti Squash
Lemon-Sage Spaghetti Squash jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, skórka cytryny, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Spaghetti Squash Z Szałwią I Pomarańczą, Sos z szałwii Alfredo z kabaczkiem Spaghetti, oraz Spaghetti Squash Z Ricottą, Szałwią I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuć squash kilka razy widelcem; umieścić w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Kuchenka mikrofalowa, odkryta, na wysokości 6 minut.
Przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Umieść squash, pokrój boki w górę, w naczyniu do pieczenia; dodaj wodę. Przykryj szczelnie wytrzymałą folią z tworzywa sztucznego, odwracając 1 róg, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić 15 minut.
Podczas gdy squash chłodzi, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 do 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Za pomocą widelca Usuń nitki spaghetti z squasha.
Dodaj nici (około 3 szklanki) na patelnię; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Przełożyć do miski, dodać parmezan i pozostałe składniki i dobrze wymieszać.