Lemon Pepper schabowe kanapki z brzoskwinią Aioli

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lemon Pepper schabowe kanapki z brzoskwinią Aioli spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, do 6 ząbków czosnku, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj {Lemon-Pepper Brined} Schab bez kości pieczony w sosie brzoskwiniowo-Moscato, Kanapki z kurczakiem Jerk z brzoskwinią Aioli, oraz Imbirowo-Sojowe Kanapki Schabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na początku dnia przygotuj schab i marynatę. Spłucz schab, aby usunąć niepożądane zapachy i osusz papierowym ręcznikiem.
Wyjąć wieprzowinę do niereaktywnego pojemnika.
Umieść limonki i cytryny w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej, aż olejki eteryczne w skórze zostaną uwolnione. Ponieważ będą one gorące z kuchenki mikrofalowej, musisz je odstawić na krótko, aż ostygną na tyle, aby sobie poradzić. Zmiksuj ząbki czosnku i przyprawę pieprz czosnkowy w blenderze, a następnie, gdy blender nadal działa, wyciśnij sok z limonek i cytryn przez rurkę do podawania, aby uzyskać pastę. Gdy blender nadal działa, dodaj olej w cienkim strumieniu. Wcierać pastę w wieprzowinę, przykryć i pozostawić w lodówce na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej patelni saute z bezpiecznym uchwytem piekarnika rozgrzej olej i zapieczętuj schab ze wszystkich stron. Pieczeń przykryte w piekarniku do przetargu widelca, co najmniej 45 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i pozostawić w ciepłym miejscu przed krojeniem.
Wieprzowina może być również gotowana na grillu.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury. Zawiń wieprzowinę w woreczek foliowy, w którym wstrząsnąłeś 1 łyżką mąki i gotuj na pośrednim ogniu (z boku grilla naprzeciwko bezpośredniego źródła ciepła) przez około 1 godzinę 45 minut do 2 godzin.
Niech wieprzowina odpocząć przed krojeniem.
Podczas gotowania wieprzowiny, przygotować aioli.
Dodać brzoskwinie, majonez i kolendrę do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i białym pieprzem, do smaku.
Połóż plastry schabu na rolkach i łyżka brzoskwini aioli nad.
Dekoruj gałązkami kolendry.