Lemon Mascarpone Blondies
Need a lacto ovo wegetariańska przystawka? Lemon Mascarpone Blondies może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis z prostych przepisów wymaga soli, ciasno brązowego cukru, skórki cytrynowej i sera mascarpone. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Lemon Angel Food babeczki z twarogiem cytrynowym i lukrem Mascarpone, Ciasto cytrynowe z twarogiem cytrynowym i Mascarpone, oraz Chleb cytrynowy z lukrem cytrynowym Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F). Lekko masłem i mąką patelnię 8x8 (20cmx20cm).
Roztopione masło i cukier ubić w misce.
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii i ubijać.
Dodać sok z cytryny, skórkę i ser mascarpone i dokładnie wymieszać.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól, wymieszać.
Wlać do patelni i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 25-30 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Pokroić w kwadraty i podawać.