Lemon Lawenda Awokado Bochenek
Lemon Lavender awokado Bochenek może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka cukru, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Lemon Lawenda Awokado Bochenek, Herbata Lawendowa, cytrynowa i miodowa z Wolds Way Lavender Farm, oraz Buraki z dodatkiem awokado, lawendy i tymianku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Odstawić. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Z ostatnim jajkiem ubić sok z awokado i cytryny.
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia. Złóż skórkę lawendy i cytryny; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.