Lemon Icebox Pie

5
4
3
2
1
Lemon Icebox Pie

Lemon Icebox Pie

Lemon Icebox Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, krakersy graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon Icebox Pie, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozbij krakersy graham na małe kawałki i umieść w misce robota kuchennego wraz z cukrem i solą. Pulsuj 8 razy, aż okruchy krakersów będą pół-drobne (nie powinny być sproszkowane, ale nie w dużych odłamkach), a krakersy i cukier zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
KrakersyKrakersy
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Wlej masło i pulsuj, aż masło zostanie zmieszane, a mieszanina nie będzie krucha i utrzyma swój kształt po wyciśnięciu, około dwunastu 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Przenieś skorupę do 9-calowej patelni ze sprężynami, a następnie wciśnij i wciśnij mieszaninę okruchów na dno i dwie trzecie w górę boków patelni. Użyj DNA miarki, aby nacisnąć skórkę na miejsce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
MiarkaMiarka
1
Skondensowane mleko ubić z sokiem z cytryny i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Skórkę z żółtkami ubić w średniej misce do bladości, 30-60 sekund, a następnie ubić w mieszaninie skondensowanego mleka z sokiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść patelnię springform na obramowanej blasze do pieczenia, wlej mieszaninę do skorupy i ostrożnie przenieś blachę do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż środek lekko się poruszy, jak budyń miękki, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i schłodzić przez 1 godzinę na regale chłodzącym. Luźno przykryć patelnię plastikową folią (uważaj, aby plastikowa folia nie dotknęła górnej części ciasta) i zamrozić na co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Wlać śmietanę do miski miksera stojącego (lub w dużej misce, jeśli używasz miksera ręcznego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać wanilię i przesiać cukier cukierniczy. Ubijaj na niskiej prędkości, aby połączyć, a następnie zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż utworzą się średnio sztywne szczyty, około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
3
Przed podaniem owiń mokry, ciepły ręcznik kuchenny na brzegach patelni springform, aby uwolnić ciasto z boków patelni. Zdejmij patelnię i wyjmij ciasto. Napełnij dzban gorącą wodą, wsadź nóż do środka, wytrzyj ostrze i pokrój. Top z odrobiną kremu chantilly i podawać natychmiast, lub przechowywać w zamrażarce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
NóżNóż
4
Przedruk za zgodą DamGood
5
Słodkie: desery, aby zaspokoić słodycze, w stylu Nowego Orleanu David Guas i Raquel Pelzel, © November 2009 Taunton Press
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok