Lemon Ginger Lody Jeżynowe

Lemon Ginger Lody Jeżynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Lemon Ginger Blackberry Swirl Ice Cream spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $4.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1673 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żółtka, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lody BlackBerry Swirl, Lody BlackBerry Swirl, oraz Lody Jogurtowe Jeżynowe.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu przynieś śmietanę i mleko na wolnym ogniu. Wymieszaj skórki cytryny i imbir, przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Niech strome na 1 godzinę.
3
Przecier jeżyny w blenderze lub robocie kuchennym, dopóki nie rozpadną się na płyn i nie zostaną żadne duże kawałki (patrz uwaga powyżej). Powoli przecier przelać przez sitko i delikatnie wymieszać widelcem lub trzepaczką. Odmierz 1 1/2 szklanki przecedzonego soku i wyrzuć miąższ jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W ciężkim rondlu, doprowadzić napięty sok z jeżyn na wolnym ogniu i zmniejszyć do 1/2 szklanki, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Przełożyć do małego pojemnika i schłodzić w lodówce.
6
W czystym, ciężkim rondlu ubijamy 3/4 szklanki cukru z żółtkami do bladego koloru i zgęstnienia. Gdy nabiał skończy namaczać, przelać przez sitko do garnka i ubijać, aby połączyć z mieszaniną żółtko-cukier. Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż na tylnej części łyżki powstanie krem, ale palec przesunięty w poprzek pleców pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Wlać przez bejcę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc.
9
Następnego dnia ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Podczas ubijania lodów wyjmij Syrop z jeżyn z zamrażarki i wymieszaj, aby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
10
Przenieść 1/3 gotowych lodów do szczelnego pojemnika, a następnie szybko rozprowadzić na połowie syropu. Powtórz, i dopełnij Ost.1/3 lodów. Schłodzić w zamrażarce do jędrności, co najmniej trzy godziny, najlepiej dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn