Lemon Ginger Lody Jeżynowe

Lemon Ginger Lody Jeżynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Lemon Ginger Blackberry Swirl Ice Cream spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $4.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1673 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żółtka, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lody BlackBerry Swirl, Lody BlackBerry Swirl, oraz Lody Jogurtowe Jeżynowe.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu przynieś śmietanę i mleko na wolnym ogniu. Wymieszaj skórki cytryny i imbir, przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Niech strome na 1 godzinę.
3
Przecier jeżyny w blenderze lub robocie kuchennym, dopóki nie rozpadną się na płyn i nie zostaną żadne duże kawałki (patrz uwaga powyżej). Powoli przecier przelać przez sitko i delikatnie wymieszać widelcem lub trzepaczką. Odmierz 1 1/2 szklanki przecedzonego soku i wyrzuć miąższ jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
W ciężkim rondlu, doprowadzić napięty sok z jeżyn na wolnym ogniu i zmniejszyć do 1/2 szklanki, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Przełożyć do małego pojemnika i schłodzić w lodówce.
6
W czystym, ciężkim rondlu ubijamy 3/4 szklanki cukru z żółtkami do bladego koloru i zgęstnienia. Gdy nabiał skończy namaczać, przelać przez sitko do garnka i ubijać, aby połączyć z mieszaniną żółtko-cukier. Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż na tylnej części łyżki powstanie krem, ale palec przesunięty w poprzek pleców pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Wlać przez bejcę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc.
9
Następnego dnia ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Podczas ubijania lodów wyjmij Syrop z jeżyn z zamrażarki i wymieszaj, aby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
10
Przenieść 1/3 gotowych lodów do szczelnego pojemnika, a następnie szybko rozprowadzić na połowie syropu. Powtórz, i dopełnij Ost.1/3 lodów. Schłodzić w zamrażarce do jędrności, co najmniej trzy godziny, najlepiej dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn