Lemon Ginger Lody Jeżynowe

Lemon Ginger Lody Jeżynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Lemon Ginger Blackberry Swirl Ice Cream spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $4.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1673 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żółtka, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lody BlackBerry Swirl, Lody BlackBerry Swirl, oraz Lody Jogurtowe Jeżynowe.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu przynieś śmietanę i mleko na wolnym ogniu. Wymieszaj skórki cytryny i imbir, przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Niech strome na 1 godzinę.
3
Przecier jeżyny w blenderze lub robocie kuchennym, dopóki nie rozpadną się na płyn i nie zostaną żadne duże kawałki (patrz uwaga powyżej). Powoli przecier przelać przez sitko i delikatnie wymieszać widelcem lub trzepaczką. Odmierz 1 1/2 szklanki przecedzonego soku i wyrzuć miąższ jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
W ciężkim rondlu, doprowadzić napięty sok z jeżyn na wolnym ogniu i zmniejszyć do 1/2 szklanki, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Przełożyć do małego pojemnika i schłodzić w lodówce.
6
W czystym, ciężkim rondlu ubijamy 3/4 szklanki cukru z żółtkami do bladego koloru i zgęstnienia. Gdy nabiał skończy namaczać, przelać przez sitko do garnka i ubijać, aby połączyć z mieszaniną żółtko-cukier. Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż na tylnej części łyżki powstanie krem, ale palec przesunięty w poprzek pleców pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Wlać przez bejcę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc.
9
Następnego dnia ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Podczas ubijania lodów wyjmij Syrop z jeżyn z zamrażarki i wymieszaj, aby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
10
Przenieść 1/3 gotowych lodów do szczelnego pojemnika, a następnie szybko rozprowadzić na połowie syropu. Powtórz, i dopełnij Ost.1/3 lodów. Schłodzić w zamrażarce do jędrności, co najmniej trzy godziny, najlepiej dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn