Lemon Custard-Cream Puff Tree
Cytrynowy krem krem Puff Tree może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka wody, jaj, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Choinka Kremowa Puff, Creme de Menthe Cream Puff Tree, oraz Lody Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Przynieś 1 szklankę wody, masło i 1 łyżeczkę. cukier granulowany do zagotowania w średnim rondlu.
Dodać mąkę, gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina tworzy piłkę. Łyżka do dużej miski. Ubić w jajkach, po jednym na raz, mikserem do wymieszania. Łyżka do zamrażarki-waga zamykana plastikowa torba; wyciąć 1 róg od dołu torby. Użyj, aby wycisnąć ciasto do 17 (1-1/2-cala) kopce na blasze do pieczenia.
Piec 45 min., obniżenie temperatury piekarnika do 177° po 20 min. Wyłącz piekarnik; otwórz lekko drzwi.
Puffy śmietany pozostawić w piekarniku 15 min.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
W międzyczasie doprowadzić pozostały cukier granulowany i wodę do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować na średnim ogniu 8 min., ciągle mieszając.
Dodać suche mieszanki żelatynowe; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać odparowane mleko, skórkę z cytryny i sok; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 45 min. lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Krem ptysie przeciąć poziomo na pół ząbkowanym nożem. Delikatnie usuń wierzchołki; Usuń i wyrzuć miękkie ciasto z centrów. Łyżka ostudzić mieszankę ubijać w dolnych połówkach kremu ptysie; zastąpić szczyty. Ułóż 15 kremowych ptysiów na talerzu, aby przypominały kształt choinki.
Dodaj pozostałe chrupki na dole dla pnia.
Drzewo posypać cukrem pudrem.
Dekoruj malinami i miętą.