Lemon Custard-Cream Puff Tree

Lemon Custard-Cream Puff Tree
Cytrynowy krem krem Puff Tree może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka wody, jaj, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Choinka Kremowa Puff, Creme de Menthe Cream Puff Tree, oraz Lody Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przynieś 1 szklankę wody, masło i 1 łyżeczkę. cukier granulowany do zagotowania w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mąkę, gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina tworzy piłkę. Łyżka do dużej miski. Ubić w jajkach, po jednym na raz, mikserem do wymieszania. Łyżka do zamrażarki-waga zamykana plastikowa torba; wyciąć 1 róg od dołu torby. Użyj, aby wycisnąć ciasto do 17 (1-1/2-cala) kopce na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Piec 45 min., obniżenie temperatury piekarnika do 177° po 20 min. Wyłącz piekarnik; otwórz lekko drzwi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Puffy śmietany pozostawić w piekarniku 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie doprowadzić pozostały cukier granulowany i wodę do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować na średnim ogniu 8 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Dodać suche mieszanki żelatynowe; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
10
Dodać odparowane mleko, skórkę z cytryny i sok; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 45 min. lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SokSok
11
Krem ptysie przeciąć poziomo na pół ząbkowanym nożem. Delikatnie usuń wierzchołki; Usuń i wyrzuć miękkie ciasto z centrów. Łyżka ostudzić mieszankę ubijać w dolnych połówkach kremu ptysie; zastąpić szczyty. Ułóż 15 kremowych ptysiów na talerzu, aby przypominały kształt choinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
12
Dodaj pozostałe chrupki na dole dla pnia.
13
Drzewo posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
14
Dekoruj malinami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn