Przepis Lemon Curd Trifle ze świeżymi jagodami może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 3 godziny i 40 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 3,88 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, Likier grand marnier, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pavlova z twarogiem cytrynowym i świeżymi jagodami, Kanapki z gofrem cytrynowym z twarogiem cytrynowym i świeżymi jagodami, oraz Lemon Curd over Biscotti Crumbs with Fresh Berries dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby lemon curd: przynieść garnek wody na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon Curd
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Połącz żółtka, cukier, sok z cytryny i skórkę w metalowej lub szklanej żaroodpornej misce i ubijaj, aż będzie gładka. Ustaw miskę nad gotującą się wodą, nie pozwalając dotknąć dna i kontynuuj ubijanie. Ćwiczyć to ramię i energicznie ubijać przez dobre 10 minut, aż twaróg podwoi objętość i będzie bardzo gęsty i żółty. Nie pozwól mu się zagotować.
Aby zbudować drobiazg: umieść jagody w misce do mieszania i wrzuć je razem, aby były równomiernie rozłożone. Uformuj bitą śmietanę w schłodzony twarog cytrynowy, aby rozjaśnić go w Mus. Linia szklaną miskę drobiazg z kawałkami ciasta funta, aby dopasować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
Lemon Curd
Ciasto Funtowe
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
6
Skropić lub umyć ciasto z Limoncello, łyżką warstwę twarogu cytrynowego na torcie, a następnie warstwę mieszanych jagód. Powtarzaj warstwy, aż składniki zostaną zużyte, ostatnia warstwa wygląda najlepiej, jeśli są to jagody. Schłodzić przed podaniem.