Lemon Curd-Filled Angel Food Cupcakes

Lemon Curd-Filled Angel Food Cupcakes
Przepis Lemon Curd-Filled Angel Food Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 47 minut. Ten deser ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu waniliowego, ozdoby: cytryna, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Lemon Angel Food babeczki z twarogiem cytrynowym i lukrem Mascarpone, oraz Tort z grillowanym aniołem z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce przesiać cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połącz sok z cytryny, ekstrakt z wanilii, rum i ekstrakt z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
Ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie przenieś mieszaninę białek jaj do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Stopniowo złożyć mieszaninę cukru z dużą łopatką, 1/3 szklanki na raz, składając tylko do wymieszania po każdym dodaniu. Złożyć w mieszaninie soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Ułóż 12 (2 1/2 - x 2-calowe) papierowe formy do pieczenia muffin * na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową; łyżką ciasto do form do pieczenia, wypełniając prawie całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 375 przez 17 do 19 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Zrób małą dziurkę w górnej części każdej babeczki za pomocą uchwytu drewnianej łyżki. Łyżka Lemon Curd nadzienie do zip-top plastikowej torbie zamrażarki. Snip 1 róg torby, aby zrobić małą dziurę. Wrzuć do każdej babeczki dużą ilość nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
10
Na czubkach babeczek rozłóż lukier z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
BabeczkiBabeczki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
* 15 kubków do pieczenia z folii aluminiowej jumbo można zastąpić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Umieść kubki do pieczenia bezpośrednio na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową; napełnij kubki i postępuj zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W47 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn