Lekko Cytrynowe Babeczki
Lekko cytrynowe babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto lekko cytrynowe z lukrem marionetkowym, Lekko smażona Tilapia z masłem Caper Brown i cytrynowo-szalotkową, oraz Kurczak Lekko Duszony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy o 1/3 pełne babeczki wzrośnie jak piec).
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić.
W głębokiej dużej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż lekko zgęstnieje.
Dodać mieszankę suchego budyniu i 1/4 szklanki mleka; ubijać na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Umieść lukier w ozdobnej torbie. Obficie lukier na babeczkach. Przechowywać w lodówce.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed podaniem.