Lekki Sos Pomidorowy

Lekki Sos Pomidorowy
Lekki sos pomidorowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, pieprz, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Krewetki I Cukinia Z Muszkatołami W Lekkim Sosie Pomidorowym, Ravioli z homara z lekkim sosem pomidorowym, oraz Pastan i biała fasola w lekkim sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać pomidory i pozostałe składniki; gotować na średnim ogniu, często mieszając, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn