Lekki Sos Pomidorowy

Lekki Sos Pomidorowy
Lekki sos pomidorowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, pieprz, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Krewetki I Cukinia Z Muszkatołami W Lekkim Sosie Pomidorowym, Ravioli z homara z lekkim sosem pomidorowym, oraz Pastan i biała fasola w lekkim sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać pomidory i pozostałe składniki; gotować na średnim ogniu, często mieszając, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSos
Magazyn