Lekki i przewiewny Sernik

Lekki i przewiewny Sernik
Lekki i przewiewny Sernik wymaga mniej więcej 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,21 zł za porcję. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz serek, śmietana, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Lekki i przewiewny Sernik Wiśniowy, Jak Zrobić Lekką, Przewiewną Pawłową, oraz Sernik Lekki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Owiń zewnętrzną powierzchnię 8-calowej patelni sprężynowej folią aluminiową, a następnie spryskaj wnętrze sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż okruchy wanilii na dnie i bokach patelni, mocno naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W dużej misce utrzeć żółtka i cukier. Wymieszać z serem śmietankowym, śmietaną i ekstraktem waniliowym, aż będzie gładka. Białka ubić do spienienia w dużej szklanej lub metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać krem z kamienia nazębnego, kontynuując bicie aż do uzyskania sztywnych szczytów. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Użyj gumowej szpatułki lub wire whisk, aby złożyć 1/3 białek do mieszanki twarogu . Delikatnie przeprowadź szpatułkę przez środek miski, a następnie wokół boków miski, powtarzając aż do pełnego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać pozostałe białka, składając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
7
Wlać ciasto do przygotowanej patelni springform. Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
8
Umieść springform pan na ręczniku, wewnątrz patelni do pieczenia i umieść patelnię do pieczenia na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 50 minut. Sernik jest gotowy, gdy krawędzie są ładnie nadmuchane, a powierzchnia sernika jest jędrna, z wyjątkiem małego miejsca na środku, które będzie drżeć, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta. Wyłączyć piekarnik i pozostawić sernik do odpoczynku w piekarniku na 1 godzinę przed umieszczeniem w lodówce i chłodzenia 4 godziny na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn