Lekka Granola owocowo-orzechowa
Lekki Granolan owocowo-orzechowy to wegańskie przepis z 6 porcjami. Ten poranny posiłek ma 365 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, olej canolan, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Lekki i cytrynowy Dip owocowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Do miski wrzucić płatki owsiane, mąkę orkiszową, brązowy cukier, cynamon, imbir, olej rzepakowy, mus jabłkowy, syrop klonowy, suszone morele, pekan i zmielone nasiona lnu i dobrze wymieszać.
Rozłóż mieszankę granoli na wyłożonej blasze do pieczenia.
Piec przez 20 minut, wymieszać granolę, a następnie piec przez kolejne 15 minut do wyschnięcia. Całkowicie schłodzić przed podaniem.