Le Punch Fantastique
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Le Punch Fantastique może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka syropu imbirowego, Bittersy angostura, soda klubowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poncz Rumowy, Poncz Rumowy, oraz Poncz Rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieć kostki cukru z sodą klubową i bittersem w shakerze.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem wina musującego. Mieszaj.
Przelej do szklanki Typu highball (Long) wypełnionej lodem i polej winem musującym.
Dekoruj brandowaną wiśnią.
Na małej patelni wymieszać równe części świeżo wyciśniętego soku z imbiru i cukru. Gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.