Le Grand Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 45g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka karczochów, kalafior, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, Grand Margarita, oraz Grand Bahama.
Instrukcje
1
Filety rybne posypać z obu stron 2 łyżkami soli morskiej. Ułóż rybę na stojaku z drutu ustawionym nad patelnią, aby złapać wszelkie soki. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Następnego dnia dokładnie opłucz rybę. Przynieś dużą głęboką patelnię z wodą na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać rybę i kłusować go delikatnie na małym ogniu, aż tylko gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Przełożyć rybę na duży talerz i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
W rondlu połącz ciecierzycę z liśćmi laurowymi i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj wodę na pokrycie i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Przykryć i gotować delikatnie, aż ciecierzyca będzie miękka, 1 do 2 godzin, dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Odcedzić i wyrzucić liście laurowe i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
8
Przyciąć łodygi z karczochów i oderwać twarde liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
9
Odetnij górną trzecią każdego karczocha i przetrzyj karczochy cytryną. W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować karczochy na umiarkowanym ogniu, aż dna będą miękkie po przekłuciu nożem, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up
10
Odcedzić karczochy i, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wyciągnąć wewnętrzne liście. Za pomocą łyżeczki zeskrobać Owłosione Dławiki. Ćwierć karczochy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
11
Aby służyć, ułóż ryby, jajka, warzywa i ślimaki na półmiskach i umieść ciecierzycę i aioli w miseczkach.