Le Gardłosz Atlantycki
Gardłosz pomarańczowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 29g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, sok z limonki, filety gardłosz Atlantycki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gardłosz Atlantycki, Gardłosz Atlantycki Veracruz, oraz Gardłosz Atlantycki Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny, sok z limonki, czosnek, cebulę i przyprawę ziołową oraz przyprawę ziołowo-cytrynową.
Wlać do zamykanej torebki i dodać filety rybne. Rybę zapiekać i marynować na kilka godzin lub na noc w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Filety rybne ułóż w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia.
Zalać nimi marynatę i szczelnie przykryć folią aluminiową.
Piec 45 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ryba się ugotuje.