Lato-zupa owocowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 23G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinię, sok z cytryny, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nektar brzoskwiniowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Letnia Zupa Owocowa, Letnia Zupa Owocowa, oraz Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym wiruj kantalupę, brzoskwinię, nektar brzoskwiniowy, Biały Zinfandel i sok z cytryny, aż będzie gładki. Smak i dodać cukier w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Zinfandel
Nektar Brzoskwiniowy
Sok Z Cytryny
Kantalupa
Brzoskwinia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać zupę do pojemnika, przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia. Aby schłodzić szybciej, zagnieżdż pojemnik w misce z lodowatą wodą i często mieszaj zupę, aż ostygnie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać zupę do płytkich misek. Rozsypać maliny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego