Lato Squash Sauté
Latem Squash Sauté może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, dyni i/lub cukinię, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Lato Squash Saute, Lato Squash Saute dla dwojga, oraz Lato Squash Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squasha w durszlaku ustawionym w zlewie lub nad dużą miską i wrzuć 1 łyżeczkę soli.
Odstawić na 10 minut, a następnie dobrze wycisnąć, aby usunąć jak najwięcej nadmiaru wilgoci (nie spłukiwać).
Tymczasem, tosty migdały w dużej suchej patelni na średnim ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Przełożyć na talerz; ostudzić.
Rozgrzać olej w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, mieszając często, aż pachnące, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Dodać squash i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż crisptender, o 5 protokół. Składamy parmezan i doprawiamy solą i pieprzem. Złożyć w migdały.
Switch up to squash sauté z różnych kombinacji smakowych: Chile + Limonka: gotować 1 posiekane jalapeño wraz z czosnkiem i płatków czerwonej papryki. Pomiń migdały i ser i zakończyć squash z sokiem z limonki i tosty pepitas.Marchew + Miso: rozdrobnić 1 dużą marchewkę i gotować z kabaczkiem.
Dodać 1/2 łyżeczki każdy z mielonego kminku i mielonej kolendry podczas smażenia czosnek i płatki czerwonej papryki.
Podawać z odrobiną zwykłego greckiego jogurtu.
W porcji: 180 kalorii, 13 g tłuszczu, 3 g błonnika