Last Minute Wegańskie Trufle Gingersnap
Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka gingersnap, syrop klonowy, półsłodką czekoladę bezmleczną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Dyniowe Trufle Gingersnap # SundaySupper, 5 Minutowe Trufle Białkowe, oraz Siedmiominutowe trufle Choco-migdałowe.
Instrukcje
Umieść wszystkie ciasteczka w robocie kuchennym lub blenderze i pozwól mu zgrać.Zmiel je do lekko szorstkiego, ale nawet proszku, a powinieneś skończyć z około 1 2/3 filiżanek crumbs.In oddzielną miskę, zmiękczyć "serek" tak, że łatwo się rozprzestrzenia, i wymieszać w syrop klonowy i wanilii.Po wygładzeniu jednorodnej, dodaj okruchy. Może być konieczne użycie rąk, aby uzyskać wszystko równomiernie włączone.Kiedy jest gotowy do użycia, powinien wyglądać jak nowa partia ciasta gingersnap.Szczypta off kawałki wielkości orzecha włoskiego i albo zwijać je w proszku kakaowym, lub stopić czekoladę i zanurzyć je w tym.Jeśli zanurzasz trufle, umieść je na silpacie po obrobieniu i pozostaw czekoladę do całkowitego ustawienia przed podaniem lub zapakowaniem. Co prawda, te robią się lepsze, jeśli można je dzień lub dwa z góry niech smaki stopić i łagodny... ale nadal są smaczne bez względu na wszystko!