Lasagne ze szpinakiem i grzybami
Lasagne ze szpinakiem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje $5.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, ser ricotta częściowo odtłuszczone, ząbki czosnku i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Lasagne Z Grzybami I Szpinakiem, Lasagne z pieczarkami i szpinakiem, oraz Lasagne z pieczarkami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; podsmażyć 3 minuty.
Dodaj gałkę muszkatołową i czosnek; smażyć 5 protokół. Odstawić.
Połączyć ricottę, szpinak, 1/4 szklanki parmezanu, włoskie przyprawy, pieprz, i białka jaj; odstawić.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu marinara na dnie naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Ułóż 3 makaron lasagne nad sosem; top z połową mieszanki sera ricotta, połowa mieszanki grzybów,1 1/2 szklanki sosu i 1 szklanka sera mozzarella. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu na makaronem.
Przykryć i piec w 375 przez 40 minut. Posypać pozostałym 1 szklanką sera mozzarella i pozostałymi 2 łyżkami parmezanu; piec 10 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi oregano.