Jarmuż i lasagne z grzybami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 29g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz grzyby cremini, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Lasagne z kapustą i grzybami, Pieczarkowo-jarmuż lasagne z sosem z rozmarynu nerkowca, oraz Kale, Grzyby I Suszone Na Słońcu Pomidory Lasagne Rolls {Wegetariańskie}.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać 8 ząbków czosnku; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
4
Dodaj pastę pomidorową i gotuj 2 minuty, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
5
Dodaj wino; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
6
Dodajemy bazylię i kolejne 4 składniki (przez liść laurowy). Wymieszać 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Bazylia
Sól
7
Umieścić pancetta w robocie kuchennym; proces do drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Usunąć naleśnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
9
Grzyby umieścić w robocie kuchennym; proces do drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
10
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj pancetta; gotować 6 minut lub aż chrupiące, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
12
Dodaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pieczarki i 1/4 szklanki wywaru. Zwiększ ciepło do średniego. Gotować 10 minut lub do prawie suchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Stado
Sól
13
Wyjąć z ognia; wymieszać w pół na pół.
14
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
15
Dodaj pozostałą 1/2 wywaru szklanki i pozostałe 2 ząbki czosnku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Stado
16
Dodać jarmuż; gotować 10 minut lub aż kapusta zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Jarmuż
17
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
18
Rozprowadź 1 szklankę sosu na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia brojlerów ze szkła lub ceramiki pokrytego natryskiem do gotowania. Ułóż 2 makaron nad sosem; top makaron z wszystkich jarmużu i 3/4 Puchar sosu. Ułóż 2 makaron na jarmużu i sosie; top z mieszaniną grzybów i ricotta. Top z pozostałych 2 makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Grzyby
Makarony
Ser Ricotta
SOS
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Brojler
19
Pozostały sos rozłożyć na makaronie; posypać parmezanem. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Makarony
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
20
Włącz brojlery (nie wyjmuj naczynia z piekarnika). Odsłaniać; posypać mozzarellą. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.