Lasagne Z Dzikimi Grzybami

Lasagne Z Dzikimi Grzybami
Lasagne z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.55 za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką pieprz, parmezan, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 56 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Lasagne Z Dzikimi Grzybami, Lasagne Z Dzikimi Grzybami, oraz Lasagne z pieczarkami z kremem parmezan.

Instrukcje

1
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia i zdjąć patelnię z ognia. Mieszaj z borowikami. Namoczyć porcini 20 minut. Wyciągnij porcini, wyciskając nadmiar płynu i rezerwuj płyn do namaczania. Na sicie wypłukać porcini, aby usunąć wszelkie ziarna i osuszyć. Porcini posiekać i przełożyć do dużej miski. Gotować na wolnym ogniu zastrzeżone moczenie cieczy aż zredukowane do około 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
2
Płyn przelać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do miski z porcini.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ćwierć białe grzyby i w robocie kuchennym impuls w 3 partiach, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Cukinię pokroić w 1/4-calową kostkę. Cebulę posiekać i czosnek posiekać. W 12-calowym ciężkim ogniu patelni 1 łyżka masła na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi i gotować jedną trzecią białe grzyby z 2 łyżki Sherry, mieszając, aż płynne grzyby wydzielają się odparowuje i zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Mięso MieloneMięso Mielone
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać mieszankę grzybową do borowików. Pozostałe grzyby ugotować w 2 partiach na maśle z pozostałą Sherry w ten sam sposób i dodać do mieszanki borcini. Na patelni ugotować cukinię w 1 łyżce masła do miękkości i wymieszać z mieszanką borowików. Na patelni gotować cebulę w pozostałej łyżce masła, mieszając, aż zmiękną. Wymieszać czosnek, tymianek, sól i pieprz i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund. Cebulę wymieszać z mieszaniną grzybów aż do połączenia. Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W 3-litrowym ciężkim rondlu roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu i ubić w mące. Zasmażkę, ubijając, 3 minuty i ubijając w mleku. Doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając i dusić, ubijając od czasu do czasu, 3 minuty. Wymieszać z parmezanem, musztardą i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia i przykryć powierzchnię sosu papierem woskowym. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić sos do temperatury pokojowej przed przejściem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 191°. i masło 13 x 9-calowy (3-quart) naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Rozprowadzić 1 1/4 szklanki sosu w naczyniu do pieczenia i przykryć 3 arkusze makaronu, upewniając się, że nie dotykają się nawzajem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozprowadzić jedną trzecią nadzienia na arkuszach makaronu w naczyniu i przykryć 3 arkuszami makaronu, delikatnie naciskając warstwy, aby usunąć kieszenie powietrzne. Górne arkusze makaronu z jedną trzecią mozzarelli. Kontynuuj układanie warstw w ten sam sposób z sosem, arkuszami makaronu, nadzieniem i mozzarellą, kończąc na mozzarelli (danie zostanie wypełnione do krawędzi).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
SOSSOS
3
Pozostały sos rozprowadzić na wierzchu i posypać parmezanem. Na wyłożonej folią dużej blasze piec lasagne w środku piekarnika, aż bąbelki i złoty, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Niech lasagne stanie 20 minut. Lasagne można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić lasagne do temperatury pokojowej i podgrzać przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn