Lasagne Sarde z homarem, pomidorami i szafranem

Przepis lasagne Sarde z homarem, pomidorami i szafranem jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na $2.79 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz seler, dececco fettucine, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fettuccine z homarem, pomidorami i szafranem, Sekretny składnik (Szafran): małże z szafranem i pomidorami, oraz Francuski w mgnieniu oka: kanapki z herbatą z homara szafranowego.
Instrukcje
Wyjąć homara z muszli i pokroić na kawałki 1/4 cala.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Dodaj cebulę, seler, ziemniaki i czosnek i smażyć na złoty kolor.
Dodać pomidory, Wino i szafran i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło i gotować na wolnym ogniu 1 minutę. Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedzić.
Dodać homara do sosu pomidorowego na patelni i wrzucić przez.
Dodaj gorący makaron na patelnię i dodaj szczypiorek. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.