Lasagne Ellie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj Lasagnan Ellie. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 825 kalorii, 50g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mieloną wołowinę, sos spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum Ellie, Ellie ' s Elbow makaron Sałatka, oraz Emerald Stir Fry Ellie Krieger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; makaron odcedzić i odstawić.
Ser ricotta wymieszać z czosnkiem; odstawić na bok.
Gotować 1 lb. mielona wołowina na dużej patelni, mieszając, aż mięso się kruszy i nie jest już różowe; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti.
Warstwa lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia z jedną trzecią każdy z makaronem, mieszanka ricotta, rozdrobnione mieszanki sera, i sos mięsny. Powtórz warstwy dwa razy.
Piec w temperaturze 375 przez 35 do 40 minut.
Odstawić lasagne 5 do 10 minut przed podaniem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico di Napoli pomidorowo-bazyliowego.