Lasagna Wolnoopalająca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Lasagnan z powolną kuchenką. Jedna porcja zawiera 851 kalorii, 42g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, makaron lasagne, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lasagna Wolnoopalająca, Lasagna Wolnoopalająca, oraz Lasagna Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy kiełbasa w patelni nonstick; wymieszać w sosie do gotowania i 1 1/2 szklanki wody.
Wymieszać 1 szklankę sera mozzarella i ser ricotta. (Przechowywać w lodówce pozostały ser mozzarella podczas lasagne gotuje.) Spray 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Warstwa w powolnej kuchence: 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy i 2 1/2 makaronu, podzielone na kawałki, aby pasowały. Na wierzchu połowę masy serowej i 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy. Powtarzam. Top z pozostałych 2 makaronu i pozostałej mieszanki kiełbasy, obejmujące makaron całkowicie.
Gotować, pod przykryciem, na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin lub do makaronu są miękkie.
Posypać wierzch lasagne z pozostałym 1 szklanka sera mozzarella.
Odstawić, aż ser się roztopi.
Podawać pokrojone na kawałki lub łyżeczkowanie.